| 0 reacties ]

Een pand kopen

Overweegt u om een pand te kopen in het zuiden van Tenerife? Immobiliën in Costa Adeje, Fañabé, La Caleta, Palm-Mar of Playa del Duque zijn de meest veilige en interessante beleggingen, met een interessant huurrendement en een enorme meerwaarde.

SecondHomeTenerife is gespecialiseerd in appartementen, rijwoningen, duplexen en villa´s in de streken El Duque, El Madroñal, Fañabe, La Caleta, Golf Costa Adeje maar ook in andere gemeenten, hoofdzakelijk in het zuiden van Tenerife.


Wenst u een eigendom te huren?

Verhuur van vakantievillas en vakantiewoningen
Online verhuur van sfeervolle en compleet ingerichte vakantiehuizen, luxe villa´s met privé zwembad of vakantie appartementen aan zee op de mooiste plekken van Tenerife zuid.

Wij hebben goedgelegen vakantiewoningen en residentiële eigendommen in de meest prestigieuze regio´s van Tenerife zoals Palm-Mar, Los Cristianos, Las Americas, El Duque, Fañabé, La Caleta en Costa Adeje ter beschikking. Onze vernieuwde immo site met huurwoningen in Tenerife maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en laat u toe woningen te zoeken op prijs, locatie, woningtype en comfort. Alle te huur aangeboden eigendommen zijn uitvoerig beschreven met duidelijke foto´s van de accommodaties en een uitgebreide omschrijving van de gebieden waar de te huren vakantiehuizen, luxe villa's - met of zonder privé zwembad - en vakantie-appartementen aan het strand zijn gelegen.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons vrijblijvend per email, telefoon of onze call back service. Wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch.

0 reacties

Een reactie posten

Nederlandstalige makelaar in Tenerife

Welkom op de immo-site van Centro Inmobiliario Tenerife, erkend immobiliënmakelaar met een goede reputatie voor kopen, verkopen, huren of verhuren van onroerend goed zoals een appartement, huis, grond in het zuiden van Tenerife, Canarische eilanden.

Wij zijn actief in de gebieden van Palm-Mar, Los Cristianos, Las Americas, El Duque, La Caleta tot Golf Costa Adeje.

Centro Inmobiliario is tevens aktief in projektontwikkeling. Dankzij deze ervaring met eigen bouwpromoties alsook door onze nauwe samenwerking met andere projectontwikkelaars, kunnen we een groot aantal nieuwe projecten aanbieden tegen de meest voordelige prijzen.

Ons team

Al onze medewerkers spreken Nederlands. Bovendien bieden wij onze klanten een uitstekend rendement op hun investering door verhuur of verkoop van hun eigendom of tweede verblijf.

Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren of zoekt u een appartement, een huis, een grond of een bedrijfsgebouw? Bij ons kan u rekenen op een bekwaam en gemotiveerd team van vastgoedspecialisten. Een dynamisch team onder leiding van zaakvoerder Filip Hoste voor wie het vastgoedgebeuren in Tenerife reeds 15 jaar een passie is.

Onze diensten

Indien u via gerenommeerde Spaanse, Belgische of Nederlandse makelaars een onroerend goed koopt dan zult u niet snel te maken krijgen met problemen. Bij de aankoop van een beleggingspand of vastgoedportefeuille is het aan te raden u te laten begeleiden door een gedegen partij met kennis van zaken. SecondHome Tenerife heeft alle vastgoedspecialisten in huis en biedt u de mogelijkheid van deze ervaring, vakkennis en handelsinzicht gebruik te maken. Het is erg belangrijk om u goed te laten informeren over eventuele valkuilen bij het kopen van onroerend goed.